Delivery time

All orders in Lasessor web shop are taken care of as soon as possible. Deliveries will take place 1-3 work days from order. Customer receives an e-mail confirmation when shipment has been packed and is leaving from the warehouse. It is good to check that the e-mail address in the contact information is correct. Order information is passed to customer with e-mail.

 

Postal - shipment costs

The way of delviery depends on customers choice and weight/size of shipment.

Toimitusosoitteeksi voi valita myös muun kuin asiakkaan yhteystiedoissa olevan osoitteen. Tämä kohta tulee muistaa tarkistaa tilausta tehdessä, kohdassa ”muu toimitusosoite”. Lahjaksi tarkoitettu tuote voidaan esimerkiksi toimittaa suoraan sen vastaanottajalle.

Riippuen tilaamistasi tuotteista ja toimitustavasta toimituksen hinta on 3,90€ - 9,90€. Tietyissä tilanteissa voit myös saada ilmaisen toimituksen.

 

Lähetyksen seuranta

Lähetyksen seurantatunnus ilmoitetaan toimitusvahvistuksen yhteydessä. Huomioithan kuitenkin, että kirjelähetyksille ei ole seurantatunnuksia.

Posti toimittaa lähetyksen saavuttua asiakkaalle saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostitse, jolla paketti on noudettavissa. Paketin kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla Postin verkkosivuilla osoitteessa: www.posti.fi (etusivulla Seuraa lähetystä-kohdasta).  Posti palauttaa noutamattomat lähetykset Lasessorille. Lasessor säilyttää noutamattomia lähetyksiä 2 kk:n ajan toimitiloissaan osoitteessa Fashion Center, Härkahaantie 14, Vantaa. Kirjelähetyksiä ei voi seurata.